BENIM ISTIRIDYE MANTAR TOHUMU BAşLARKEN ÇALışMAK

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Benim istiridye mantar tohumu Başlarken Çalışmak

Blog Article

Evde istiridye mantarı tohumu üretimi, gıda kıymeti mürtefi bir besin maddesi elde etmenin yanı rabıta neşeli bir hobi olarak da değerlendirilebilir.

Kaynatılan tahılları cam kavanozlara yahut plastik torbalara yerleştirin. Kavanozların ağzını kapatın veya torbaları sertca ilgilayın.

İstiridye mantarı esermek kucakin tohumlar, ekseriya mantar yetiştirme kitleri yahut özel olarak hazırlanmış substratlar üzerinde çoğşeşlır. İşte hamle aşama istiridye mantarı tohumlarını kesinlikle ekileceğiniz:

· İceberg marulları esen drene edilmiş, humuslu ve gıda açısından servet sahibi topraklarda yetişir. Toprağınıza uzvi husus izafe etmek ve pH seviyesini muayene buyurmak faydalı kabil.

İstiridye mantarı geliştirmek istiyorsanız sizler kucakin detaylı bir yazı hazırladık. İstiridye mantarının kilosu 25 TL ile 50 TL arasında başkalık göstermektedir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action get more info you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Selam ben Yiğit Çakır. Toprakla bir araya gelmeye karar verdim ve sorune ilk olarak tohumları tanılamamayla kafaladım. Turfa bulunan tohumları ve ağababa tohumlarını bulup çoğaltmak istiyorum. Bu sürecimi sizlerle parsellemek isterim. Web sitesi

· İceberg marulu tohumlarını toprağa 1 cm kadar derinliğe ekmeniz yeterlidir. Tohumları ektikten sonra toprağı rahatçe bastırarak düzeltin.

Diğer bir adı mantarhanedir. Yalıtımlı çadırlar ve güçlü profiller sayesinde kurulmaktadır.100 metrekarelik bir vadi yerinde gelmektedir. Zir dayanak alanları da kurularak talaş ve misel yoluyla üretime başlangıçlanılabilir.

İstiridye mantarı yetiştirilmesi kolaylık olmakla birlikte arsız bir mantar çeşididir. İster evinizde isterseniz mantarhanelerde yapacağınız üretim ile semere elde edebilirsiniz.

· İzmir sarmaşığı tohumları çoklukla ilkbahar veya sonbaharda ekilmelidir. Bu mevsimlerde tarla sıcaklığı onat olacaktır.

· Toprağı Hazırlayın: Saksıyı yahut bostan kayranını hazırlayarak oflaz drenajlı toprağı ilk teşrin derunin mütenasip hale getirin.

her muamelete Akakçe cenahınızda. Nerede olursanız olun pazare Akakçe'den mirlayın.

· Plastik Torba yahut Düzme: Yetiştirme düzlemını nemli tasarruf etmek ve şayeste koşulları sağlamak kucakin kullanılır.

Report this page